Başkurt, Urfaspor’da

Şanlıurfaspor Manisaspor’un genç defans oyuncusu Hüsnü Başkurt ile sözleşme imzaladı.

Transfere geç ama hızlı bir giriş yapan sarı yeşilli takım, ardı ardına imzaları attırtmaya devam ediyor.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mehmet Çavuş'un hazır bulunduğu imza töreninde kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Hüsnü, “Şampiyonluk yolunda elimizden gelen tüm gücümüzle çalışıp hedefe ulaşacağız” dedi.

Kulüp takımları kariyeri:

1993 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Futbola 2001 yılında Ayvalıkadaspor'da başladı. 2006 yılında ise bölgenin takımlarından Manisaspor'a transfer edildi. 2 sene altyapıda oynadıktan sonra 2010 yılında profesyonel sözleşme imzaladı.

Altınordu: 2010 yılına kadar forma giyemeyen Hüsnü, 2010 yılında TFF 3.Lig ekibi Altınordu FK'ya kiralandı. Bu takımla 28 maça çıktı ve 7 sarı kart gördü. Etkili performansıyla takımının 2. Lig'e çıkmasında pay sahibi oldu. Kiralık sözleşmesi bitti ancak Manisaspor'da kadroda düşünülmeyince 1 sezon daha kiralandı ve bu sefer 2. Lig'de sadece 8 maça çıktı ve takımına döndü.

Manisaspor: 2012-13 sezonunda Manisaspor tarafından fazla tercih edilmeyen Hüsnü, ilk maçın 11. haftada Samsunspor karşısında çıktı ve sezon boyunca 7 lig iki kupa maçına çıktı. 2013-14 sezonunda ise maddi sıkıntılar çeken takımının değişilmezi olmayı başardı.

YENİURFA