TEOGS sona erdi

2 gündür süren Ortaöğretime Geçiş Yazılı Sınavı dün sona erdi.
Şanlıurfa'da 43 bin 388 öğrencinin, 454 okulda girdiği sınav dün sona erdi.Sınavlar öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci sınav yapılan okulları gezerek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
28-29 Nisan tarihlerinde Şanlıurfa´da yapılan Ortaöğretime Geçiş Yazılı Sınavında öğrencilere Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve Yabancı Dil derslerinden sorular soruldu. Şanlıurfa merkez ilçelerinde sınav yapılan okulları gezen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Şanlıurfa ve ilçelerinde sınavın sorunsuz bir şekilde icra edildiğini kaydetti.
Sınav merkezi yöneticileri ve gözetmenlerin titiz çalışması sonucu sınavlar süresince herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını belirten İlci, "Bizim için bu sınavın güvenli ve sorunsuz bir şekilde yapılması son derece önemliydi. Emeği geçen başta sınavlardan sorumlu Şube Müdürüne, Okul Müdürlerine, Öğretmen Arkadaşlarıma ve Müdürlüğümüzde çalışan bütün memurlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.  YENİURFA