HİLVAN’NA GÜZEL VE ANLAMLI DESTEK

Hilvan Yerel Eylem Grubu, Şanlıurfa Süper Amatör Ligin de Mücadele veren Hilvan’nın bu ligdeki tek takımı Hilvan Belediyespor’a malzeme desteğinde bulundu. Hilvan Yerel Eylem Grubu Daha önce Hilvan’daki birçok kuruluşa malzeme desteği vermişti. 

Hilvan Yerel Eylem Grubu, LEADER kapsamında yerelde kalkınmanın güzel örneklerinden birini de hayata geçirdi. Yerelde gençlere destek kapsamda Spora büyük destekte bulundu. 

Hilvan Belediyespor’un Genç Kulüp Başkanı Neşet Şahin, Hilvan Yerel Eylem Grubun yardımlarına teşekkür ederek, İlçe halkı olarak Süper Amatörde ilçemizi temsil etmekteyiz. Hilvan’daki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora yönlendirmeye gayret göstermekteyiz. Şanlıurfa Süper Amatör de ilk sezonumuzda büyük başarı göstermekteyiz. Ama Lig zorlu olduğundan maddi anlamda sıkıntı çekmekteyiz. Özellikle malzemelerimiz masraflı olduğundan bu konusunda desteğe ihtiyacımız vardı. Hilvan Yerel Eylem Grubu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bize malzeme konusunda destek vereceklerini dile getirdiler. Yardım destekleri Eşofman, Yelek, Forma, Çorap, Top ve Tozluk olmak üzere yardımda bulunuldu. Hilvan Yerel Eylem Grubu Yönetim Kuruluna ve özellikle Hilvan Yerel Eylem Grubu Koordinatörü Yusuf Yavuz’a çok teşekkür ediyorum. 

Şahin, Hilvan’ın tanıtımında büyük katkı ağladık. Bu yıl bu ligde kalıcı olduktan sonra bir sonraki yılın hesaplarını yaparak bu ligde Şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligde İlçemiz temsil etmektir.

Bizde Yeniurfa Gazetesi Spor servisi olarak Spora ve Gençliğimize kim destek veriyorsa ona teşekkür ederiz.  

 

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)