HİLVAN’DA GENÇLER FİLİZ VERMEYE BAŞLADI

            Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın Gençlere yönelik vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda alt yapımıza büyük önem vermekteyiz. Play-Off mücadelesi veren U-18 Hilvan Belediyespor gençlerimizin ve aynı zamanda takım kaptanımız Kadir Hünerli’yi A Takımla birlikte antrenmanlara ve zaman zaman maçlarda oyuna dahil ediyoruz. 

Kulüp Başkanı Neşet Şahin U-18 Takımımızda yer alan tüm Futbolcularımız gerekli görüldüğü taktirde A Takımla beraber antrenmanlara ve maçlara çıkacak kapasitedeler. U18 Takım'ımızın Kaptanı Kadir Hünerli, son iki haftadır A Takım'la çıktığı maçlarda çok etkili bir oyun sergilemiştir. İlk çıktığı maç olan Birecik Belediyespor karşısında maç 1-1 iken oyuna girerek takımını 2-1 öne geçiren çok kritik golü atmıştır. 3 Puanı almamıza büyük katkı sağlamıştır. Gençlerden ilk filizimizi aldık. Daha nicelerine demek istiyorum.

Nicelerine Kadir Hünerli diyelim.

Başkan Neşet Şahin, Futbolcumuz Kadir Hünerli gibi sırada bekleyen gençlerimiz kutluyorum. Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın gençlerimiz sahip çıkması bize güç ve güzellik katmıştır. Bir kez daha her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’a teşekkür etmek istiyorum.   

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı