HİLVAN BELEDİYESPOR 3 ALTIN PUAN BULDU

Şanlıurfa Süper Amatörlerde yer alan takımlar, Bölgesel amatör için büyük mücadele içindeler. İlk beşte yer alan takımlardan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Bozovaspor, Viranşehir Egitimgücüspor, Ak.akale Belediyespor ve Hilvan Belediyespor bu güçlü yarışın içindeler. 

Bu ligde haftaya lider başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Bozovaspor deplasmanında büyük yara alarak eli boş eve döndü. Bu sonuçla Bozovaspor 20 Puanla Viranşehir Eğitim Gücüspor ile Liderliği paylaştılar. Akçakale Belediyespor 18 Puanda ve aynı puana sahip Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ve Hilvan Belediyespor ise 17 puanla sıralanmaktalar.

Hilvan Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Birecikspor’u net bir skorla 3-1’lik skorla mağlup etti. Tüm karşılaşmalarda olduğu gibi bu karşılaşmaya Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık taraftarların içinde yerini alarak takımına maddinin yanında, Manevi desteğini sağladı. Hilvan Belediyespor Kulüp Başkanı Neşet Şahin tüm maçlarda olduğu gibi evimizdeki bu maçta da bizi yalnız bırakmayan Belediye başkanımız Aslan Ali Bayık’a bu galibiyeti sunduğumuz için tüm teknik ekibe ve futbolcuları kutlarım. Sezonun ilk maçlarında ki tutukluluğumuzu üzerimizden atığımız için ve özellikle bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim.

Bu yıl yaşanan Dertlerimiz, Kederlerimiz, Sıkıntılarımız ve Yaşanan acılarımızın bitmesi, Ülkemizin, Milletimizin ve Dünyamıza Barış, Esenlik, Birlik, Beraberlikle, Sağlık, Huzur, Mutluluğun bir başlangıç olmasını Yüce Mevla’mdan Dilerim.

Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olarak, 2024 yılınızı en içten dileklerimle Hayırlara vesile olmasını Cenab-u Allahtan dileriz.

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı