YÜKSELİŞ KOLEJİ YENİ DÖNEME HEYECANLA BAŞLADI

1962 yılında Ankara’da kurulan ve kurulduğu günden bu yana; sorgulayan, analitik düşünen bireyler yetiştirmeyi amaç edinen, global seviyede en başarılı eğitim modellerini Türkiye için uyarlayıp okullarında uygulayan Şanlıurfa Yükseliş Koleji, yeni döneme merhaba dedi.

Yükseliş Koleji Kurucu Başkanı Mehmet Ali Sezer ile Şanlıurfa’da kısa sürede eğitim kalitesi ile adından söz ettiren Yükseliş Koleji düzenlenen programla yeni döneme başlamanın gururu ve heyecanını yaşadı.

Şanlıurfa Yükseliş Koleji kuruluşunun ikinci yılını kutluyor. Geçen yıl eğitimde ve öğretimde gösterdiği başarı ile adından söz ettiren Kolej bu yılda yeni döneme iddialı başladı.

Şanlıurfa Yükseliş Koleji Konferans salonunda düzenlenen törene Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, Tarım İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı, Belediye Meclis Üyeleri, İş adamları, siyasiler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yükseliş Koleji Kurucu Başkanı Mehmet Ali Sezer yaptığı konuşmada, Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz. 2019 – 2020 Eğitim – öğretim Yılının tüm Yükseliş Koleji ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. dedi.

“ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ GİBİ OKUL”

Sonrasında kürsüye gelen Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, Yeni eğitim ve öğretim dönemi hayırlara vesile olmasını dilerken, Okulda eğitim gören öğrenciler için de, Sizler çok şanslı gençlersiniz Üniversite kampusu gibi bir okulda eğitim ve öğretim görüyorsunuz. Şanlıurfalı iş adamları fabrika yerine eğitim kurumları, okullar yapıyorlar. Özellikle özel sektörde eğitime yatırım yapan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum.

“BİR İNSANA YAPILACAK OLAN EN BÜYÜK YATIRIM EĞİTİMDİR”

Geleceğin bilim adamları, kaymakamları, valileri, savcıları, hakimleri, sizlerin içinden çıkacak. En büyük servetimiz, varlığımız siz gençlersiniz. Ne için çalışır gayret ederseniz ona muhakkak ulaşırsınız. Bir insana yapılacak olan en büyük yatırım eğitimdir. Bu çerçevede yeni eğitim ve öğretim döneminin bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyorum. dedi.

Yapılan konuşmaların ardından okulu tanıtan sinevizyon gösterisi ve ardından katılımcılarla okulun gezilmesi ile program sona erdi.

ŞAHBAN KILIÇ