Yıldırım: yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacağız

Garanti Bankası Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye basketbol 1.liginde 26 haftalık, 2015-2016 Basketbol sezonu ilk hafta karşılaşması Şanlıurfa Büyükşehir Belediye ile Engelliler Ceylanpınar Belediyesi Maçı ile Start alıyor.
Cumaretsi günü saat 13:00 Şanlıurfa Gap arena spor salonunda yapılacak olan karşılaşma öncesinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa temsilcisi geçen sezon kaçan şampiyonluğun ardından, bu sene başarılı olup hedefe ulaşmak için sezonun ilk haftasında oynanacak olan Engelliler Ceylanpınar Belediyesi karşılaşmasından galip gelmek hedefindeler.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, Yeni başlayacak olan sezon için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.
Garanti Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye basketbol 1.liginde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Spor Kulübü, geçen sezon kaçırdığı şampiyonluk hayalini bu sezonda yakalamayı hedefliyor. Geçen yıl, sezon boyunca namağlup olan ancak play off'larda şampiyonluğu kaçıran kulüp, 2015-2016 sezonuna hazırlık çalışmaları yaptı. MEHMET ER