YGM' den çocuk şenliği

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yenişehir Gençlik Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında etkinlik düzenlendi.
Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi çocuklara armağan edilen bu özel günü unutturmama adına, üyeleriyle beraber farklı bir etkinliğe imza attı."1. Geleneksel Çocuk Şenliği" adı altında düzenlenen programda Üyelerine özel halk oyunları gösterisi ve Gençlik Merkezi üyelerinin sergilediği minik konserde çocuklar için müzikler eşliğinde şarkılar söylendi. Neşe ile söylenilen şarkılara eşlik eden çocuklar bu güzel günde doyasıya eğlendi. Daha sonra çeşitli çocuk oyunlarına katılan çocuklara oyun sonunda tişört hediye edildi. Çevredeki vatandaşların da hayranlıkta izlediği etkinlikte çocuklar güzel saatler yaşadı. Konu ile ilgili olarak Yenişehir Gençlik Merkezi Müdür Abdullah CANBEYLİ:" Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN çocuklara armağan ettiği ve yarınlarımızın büyükleri olan çocuklarımızı bu güzel günde unutmadık. Onlarla beraber bayramlaşmak çok güzel bir duygu, onların yüzündeki tebessüm sevinç bizim mutluluk kaynağımız.". Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ: ise "Çocuklarımızın yetişmelerinde öncü olan bu tür faaliyet ve etkinliklerimizi, çocuklarımız ve gençlerimiz için devam ettirmek düşüncesindeyiz. Bütün spor tesislerimizi ve Gençlik Merkezlerimizi aktif olarak çalıştırıp, çocuklarımızın güzel yarınlara ulaşması için tüm gayretlerimizle çalışacağımızın teminatını veriyoruz ". Dedi. YENİURFA