YEŞİLAY ŞANLIURFA ŞUBESİNDEN ÖDÜL GECESİ

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi  bir yıl içerisinde madde ile mücadele konusunda etkin çalışmalar gösteren kişileri ödüllendirdi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in, katkıları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici Akademisi Merkezinde gerçekleşen Yeşilay Gönüllüleri Gecesine katılan  il protokolünün yanında renkli simalar dikkat çekti. Program, Yeşilay Şanlıurfa Şubesinin tanıtım videosu ile açıldı. Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik programın açış konuşmasını yaptı.

Bir ibadet bilinci ile sahada faaliyet gösterdiklerini belirten Muharrem Çelik, Yeşilay'ın kuruluş gayesini ve kuruluş sürecini misafirlere  anlattı. Bugün 100'ün üzerinde Yurtiçi, 55 yurtdışı şubesi ile  Dünyanın her yerinde teşkilatlanan Yeşilay'ın gücünü gönüllülerinden aldığını belirtti. Gönüllülüğünü çok net bir şekilde ailesi ile birlikte gösteren ve teşkilatımıza hep destek olan Cumhurbaşkanımız'a  teşekkürü bir borç biliriz dedi. Ayrıca ilimizde madde ile mücadele konusunda olağanüstü çaba gösteren, bilimsel çalışmalar yaptıran Valimiz Abdullah Erin'e teşekkür etti. Çelik,  bağımlılıklarla mücadele sahasında  faaliyet gösteren veya şubemizin faaliyetlerine destek olan tüm kurum yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın  mensuplarımıza ve Yeşilay gönüllerimize şükranlarımı sunuyorum dedi. Program daha sonra Vali Vekili Karaköprü Kaymakamı Yavuz Güner'in konuşmasıyla devam etti. Vali Vekili ve Karaköprü Kaymakamı Yavuz Güner konuşmasında yoğun programı nedeniyle ödül törenine son anda katılamayan Sayın Valimiz Abdullah Erin'in selamlarını bildiriyorum dedi ve bir Yeşilay gönüllüsü olduğunu ifade etmemi istedi. Kaymakam Güner, Yeşilay çalışmalarıyla gurur duyduğunu, Şanlıurfa'da ilk tanıştığı kurumun Yeşilay olduğunu ve sahadaki çalışmaları sürekli izlediğini belirtti. Vali Vekili ve Karaköprü Kaymakamı Yavuz Güner, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik'e Valilik adına, çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi. 
İl Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl Emniyet Müdürü  Veysal Tipioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan,  U-16 Atletizm Türkiye Şampiyonu Sporcu Halil Tekin, Çöpteki Ekmek filmi ile Sanatçı Mahmut Şipak,  Aktivist Gül San, işadamı Mehmet Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Açar, İl Sağlık
Müdürü Emre Erkuş,  Halk Sağlığı Başkanı Mehmet Yaşar Şimşek, Ruh Sağlığı ve Bağımlılıkla Mücadele Birim Sorumlusu Öznur Bulut Gazanfer, İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem'in  ödül aldığı program, Yeşilay pastasının kesilmesi ve hatıra fotografı çekilmesiyle sona erdi.