"YEŞİLAY ELÇİLERİ PROJESİNİ" TANITTI

 Yeşilay Şanlıurfa şubesi Öğretmenevi'nde düzenlediği kahvaltılı tanıtım toplantısında Yeşilay elçileri projesinin geniş kitleye tanıtıldı.

Programa Harran Üniversitesi rektör yardımcısı, il milli eğitim müdür yardımcısı, Halk Sağlığı Şube Müdürleri, Yeşilay komisyon Başkanları, Basın mensupları oda başkanları ve STK başkanları katıldı. Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında bir konuşma yapan Şube Başkanı Muharrem Çelik Yeşilay'ın kuruluşundan geldiği güne, çalışmalarını bu projenin önemini ve anlamı konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Çelik, desteklerinden dolayı Yeşilay Genel Başkanı Sn. Prof.dr.Mücahit Öztürk'e, İl Valisi Sn. Abdullah Erin'e ve katkı ve katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Şube tanıtım filmi izlettirildi.Projenin tanıtımını şube yönetim kurulu üyesi Eğitimci Hasan Atalar yaptı. Atalar, Elçiler projesi ile hedeflenen esnaf ve odalar konusunda bilgi verdi. Atalar, bu projedeki amaç vatandaşı bilinçlendirmek vatandaşı Yedamlara yönlendirmeler dedi.Sıkıntısı olan aileleri İlgili yerlere yönlendirmektir dedi. Yeşilay Elçiler Tanıtım videosundan sonra serbest oturum ile oturumu şube başkanı Muharrem Çelik yönetti. Rektör Yardımcısı Recep Çiğdem, projenin çok önemli olduğunu ve anlamlı olduğunu bu projenin daha da geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer, Bu proje konusunda kendilerine düşen görevleri müdürlük olarak yerine getireceğini söyledi.Esnaf odalar başkanı , bu bir Kuvayyi Milliye hareketidir bu projeyi çok önemsediğini söyledi.Muhtarlar dernek başkanı bu Proje ile beraber tedbirlerde alınması gerektiğini kanunlarda değişiklik yapılması gerektiğini söyledi. Gıda Toptancıları Derneği ve Fırıncılar Derneği başkanları da bu projeye tam destek vereceklerini söylediler. Proje sonunda toplu fotoğraf çekilerek sona erdi.

MEHMET ER