YEŞİLAY BAŞKANINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

1-7 Mart arası kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenleyen Şanlıurfa Yeşilay Şubesi bu kapsamda Yeniurfa Gazetesini de ziyaret etti.

Yapılan ziyarete Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, Yeşilay Gençlik Komisyonu üyesi Mehmet As, Yeniurfa Gazetesi Haber Müdürü Mehmet Er’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Yapılan ziyarette bir açıklama yapan Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik şunları söyledi: “ 1-7 Mart tarihleri arası Yeşilay kuruluş tarihidir. Bu tarihler arasında Türkiye’de çok renkli kutlamalar yapılıyor. Bizde Şanlıurfa’da çeşitli etkinlikler ile Yeşilay haftasını kutluyoruz. 500’e yakın öğrenciye bağımlılıklar ile ilgili seminer verdik. Yeşilay’cı gençler şehitler için yürüyor etkinliğini yaptık. 600 den fazla öğrenci bu etkinliğe katıldı. Balıklıgöl’de Cuma akşamı namazdan sonra Yeşilay lı gönüllü gençler tarafından vatandaşlarımıza küncülü ekmek dağıtımı yapıldı. Kaymakamlara, Belediye Başkanlarına ve kurum müdürlerine ziyaretler yaptık. 6 Mart’ta Yeşilaylı gençler tarafından 500 Mt lik kumaşa yeşil el baskısı çalışması yapacağız. Önümüzdeki hafta sonu 3 kategoride satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Bu kapsamda Şanlıurfa’da yayın yapan Yeniurfa Gazetemizi ziyaret ettik. Haber Müdürümüz Mehmet Er’e istişarede bulunduk. Çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Yeniurfa Gazetesine ve Mehmet beye çalışmalarında başarılar diliyorum. Diyen Çelik, Çalışmalarımızı destekleyen başta sayın valimiz Abdullah Erin, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Müftümüz İhsan Açık, İl Emniyet Müdürümüze ve tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. dedi.

Haber Müdürümüz Mehmet Er’de, Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik ve yönetim kurulu üyesi Mehmet As beyefendiye yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

İBRAHİM HALİL ÖZPOLAT