YEREL BASIN MÜZESİ KURULUYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramında bir ilke imza atacak projesini duyurdu.

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramında basın mensupları ile bir araya geldi. Konuşması sırasında belediye başkanlığı yaptığı ilk günden bu güne neler yaptıkların bahsedip, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Ardından müjdeli haber geldi !

Metin Baydilli tarafından bir ilke imza atılacak "Şanlıurfa Basın Müzesi" müjdesi verildi. Müzenin Karaköprü'de kurulacağını söyleyen Baydilli, müzede basın mensupların uzun yıllar boyunca kullandığı ve manevi değeri büyük olan medya araç ve gereçlerini basın mensuplarından istedi.

Basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayan Baydilli, "24 Temmuz Basın Bayramında Şanlıurfa'mızda görev yapan basınımızın güzide temsilcileriyle bir araya gelerek ilçemizde yapılan çalışmaları konuştuk. Doğru bilgiyi vatandaşa ulaştırmak için çalışan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İnsanlara, halka doğru bilgiyi aktarmada bir araç olan medyanın, önde gelen hayatını kaybetmiş insanlarının da bu müzede anılacağını bildirdi.

MEHMET ER