YENİURFA’YA İKİ ÖDÜL!

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER)’nce düzenlenen “Birinci Medya Ödül” listesinde Yeniurfa Gazetesi iki ödülle yer aldı. Yeniurfa Gazetesi’nin Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç ile Haber Müdürü Mehmet Er, plaketlerini Ankara’da düzenlenecek törenle alacaklar.

TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk, internet gazeteciliğinin sorunlarını çözmek ve gazeteciler arasında birlik, beraberliği sağlamak amacıyla kurulan derneklerinin ilk medya ödül törenini Ankara’da düzenlemeyi kararlaştırdığını söyledi. Bu amaçla, Ankara Temsilcisi Habip Çadırcı’nın organize ettiği bir dizi çalışma sonunda söz konusu töreni 17 Mart 2020 tarihinde Orman Mühendisleri Odası’nın Beştepe’deki salonunda yapmayı düşündüklerini belirten Aktürk, ancak koronavirüs nedeniyle ödül törenini ileri bir tarihe ertelediklerini anlattı.

Müslüm Aktürk, yaygın ve yerel medyada görev yapan gazetecilerin yer alacağı ödül töreninin, söz konusu virüsün etkisini kaybetmesinden sonra düzenlenmeyi düşündüklerini vurgulayarak, ödüle layık görülün Şahban Kılıç ve Mehmet Er’i tebrik etti.

RAMAZAN GÜLER