YENİURFA GAZETESİ 9 YAŞINDA!

9. kuruluş yıl dönümünü karşılayan YENİURFA Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, desteklerinden dolayı okuyucularına, personeline ve köşe yazarlarına teşekkürlerini sundu.

YENİURFA Gazetesi olarak 11 Nisan kuruluş yıl dönümü ve Gazetemizin kuruluş yıldönümünün aynı güne denk gelmesi nedeniyle iki bayramı bir arada karşılıyoruz.

YENİURFA Gazetesi 9. Kuruluş yılını karşılarken okuyuculara, gazete personeli ve köşe yazarlarına teşekkürlerini sunan YENİURFA Gazetesi Yazı İşleri müdürü Şahban Kılıç, tarafsız ve kararlı yayıncılığa devam edeceklerini söyledi.

Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi;

SONSUZ TEŞEKKÜRLER…

Bundan tam 9 yıl önce 11 Nisan 2009 tarihinde kurulan Yeniurfa Gazetesi, bugün kuruluşunun 9. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Kurulduğu günden bu yana ilkeli, objektif, tarafsız gazetecilik ve haber anlayışından biran olsun taviz vermediklerini ifade eden Kılıç, "Bugün, gazetemizin kuruluşunun 9. Yılını bitirmenin ve 10. Yılına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne gazetemize emeği geçen herkese ben sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı zamanda 9 yıldır bizimle olan gazetemizi okuyarak bize büyük katkılar veren değerli halkımıza da bir teşekkürü borç biliyorum. Her şeyden önce gazetemiz siz değerli halkımızın destekleriyle bugüne gelebilmiştir. 9 yıldır ilkeli, objektif, tarafsız gazetecilik ve haber anlayışından biran olsun taviz vermedik. Bundan sonrada vermeyeceğiz. Her şeyden önce halkımızın sesi olmaya çalıştık. Bundan sonrada bu anlayışla yayınlarımıza devam edeceğiz. Umarım gazete ekibimizle ve siz değerli halkımızla daha nice 9 yılları birlikte kutlarız" dedi.

MEHMET ER