YENİURFA GAZETESİ 12 YAŞINDA

YENİURFA Gazetesi olarak yayın hayatımızın 12. Yılını gurur ve onurla karşılıyoruz. Siz değerli okuyucularımız ve dostlarımız ile birlikte YENİURFA gazetesi yayın hayatına daha güçlü bir şekilde devam etmeyi hedefliyor. YENİURFA Gazetesi Kuruluş yıl dönümünde daha güçlü bir şekilde yayın hayatına devam ederken, kadrosuna katılan yeni yazı ekibi ile tarafsız ve kararlı yayın anlayışını sürdürüyor.

Bu yıl Tüm Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden Korona Virüs nedeniyle buruk bir şekilde kutlayacağımız yaş günümüzde YENİURFA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rabia Kılıç, desteklerinden dolayı okuyucularına, personeline ve köşe yazarlarına teşekkürlerini sundu.

YENİURFA Gazetesi olarak 11 Nisan kuruluş yıl dönümü, 10 Nisan Polis Bayramı, Gazetemizin kuruluş yıldönümünün aynı güne denk gelmesi nedeniyle üç bayramı bir arada karşılıyoruz.

YENİURFA Gazetesi 12. Kuruluş yılını karşılarken okuyuculara, gazete personeli ve köşe yazarlarına teşekkürlerini sunan YENİURFA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rabia Kılıç, tarafsız ve kararlı yayıncılığa devam edeceklerini söyledi.

Kılıç yaptığı açıklamada; Acısıyla, tatlısıyla, hüznüyle, sevinciyle 12 yılı geride bırakan Yeniurfa Gazetesi, 11 Nisan’da itibari ile yeni yaşına girmiş olacak.

Tarafsız, ilkeli ve bağımsız yayıncılığıyla kamuoyunun takdirini toplayan Yeniurfa Gazetesi, 12 yıllık yayın hayatında her daim toplumla bütünleşen,  toplumu aydınlatan, halkın doğru bilgiye ulaşmasını sağlayan, her yeniliği ve değişimi tarafsız bir gözle yansıtan siyasi, sosyal ve ahlaki çizgisinden ödün vermeyen bir gazete olmuştur.

Biz Urfa'da, Urfalının sesi olmayı amaçlıyoruz ve bu doğrultuda yayın hayatımızı sürdürüyoruz. 12 yıl önce ilk sayıyı çıkardığımızda, yayın ilkemiz merak edildi ve yaptığımız yayın sonucunda halkımızın beklentilerine cevap veren, kamuoyu oluşturan ve ilkeli haberciliği kendine şiar edinmiş bir yayın politikasıyla yayım hayatımızı sürdürerek 12. yılımızı doldurduk. Bugün okuyucularımızdan aldığımız güç ve destekle bir yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yayım hayatında her zaman ilkeli, tarafsız ve objektif bir yayın politikası izlemeye özen gösterdik. Bundan sonra da tarafsızlık ilkesinden asla taviz vermeyeceğiz.

Yeniurfa Gazetesi ailesi olarak, halkın sesi olmaya gayret eden gazetemizi kurulduğu günden bu yana elinden düşürmeyen, okuyan ve desteklerini esirgemeyen tüm değerli okuyucularımıza yürekten sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

MEHMET ER