YAZAR; SEÇİMDE KAZANAN URFA OLACAKTIR

Şanlıurfa’da kurduğu sivil insiyatifin ardından vatandaşın ve demokrasilerin takdirini alan siyasetçi Mahmut Yazar, Yeniurfa Gazetesini ziyaret ederek yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Şanlıurfalı siyasetçi Mahmut Yazar, yerel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

YAZAR’DAN, YENİURFA’YA ZİYARET

Yazar, Yeniurfa Gazetesini ziyaret ederek Genel Koordinatörümüz Mehmet Canbek ve Haber Merkezi Müdürümüz Mehmet Er’le görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yazar, Amacının muhalefet partileri bir araya getirmek olduğunu, AK Parti’ye karşı bir güç dengesi oluşturmaya çalıştığını, Gittiği her yerde, konuştuğu her platformda AK Partili Şanlıurfa belediyelerinden memnun olmadığını dile getiren Yazar, bu anlamda muhalefeti bir araya getirmeye çalışıyor. Barış ve demokrasi ilkesiyle yola çıktıklarını belirten Yazar, “ Yeniurfa Gazetesini de ziyaret ederek, Şanlıurfa’da neler yaptığımızı gazeteci arkadaşlarla paylaştık. Kurduğumuz bu insiyatifle inşallah ekonomik, siyasi, sosyal sorunları ortadan kaldıracağız. Her kesimden de zaten ciddi bir destek var, 31 Mart seçimlerinde inşallah demokrasi kazanacaktır, Şanlıurfa kazanacaktır.” Dedi.

Yeniurfa Gazetesi Genel Koordinatörü Mehmet Canbek ve Haber Merkezi Müdürümüz Mehmet Er

de, Yazar’a çalışmalarından dolayı tebrik edip, teşekkür ettiler.

RAMAZAN GÜLER