YARDIM MALZEMESİ SURİYE'YE GÖNDERİLDİ

İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Suriye iç savaşında şuana kadar sırır ötesine 479 tır yardım gönderdik. Dedi.

Suriye'de iç savaşın başladığı günden itibaren giyim, yiyecek, içecek gibi temel ihtiyaç maddelerini toplayarak sınır ötesine gönderen İnsani Yardım Platformu, bugünde 2 TIR giyim ve gıdayı Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine yolladı.

Şanlıurfa’dan sınır ötesine gönderilen yardımları uğurlamaya AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İl Müftüsü İhsan Açık, İnsan Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ve Hayrat İnsan Yardım Platformu Derneği Güneydoğu Koordinatörü Abdullah Toprak katıldı.

Uğurlamayı gerçekleştiren İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Suriye iç savaşında şuana kadar sırır ötesine 479 tır yardım gönderdik. Bugünde sınır ötesine 2 tır yardım daha gönderdik bu tırlar da un ve giysi var. Bunlar sınır ötesinde bulunan Suriyeli muhtaç sahiplerine gönderriyoruz. Bundan sonrada yardımlarımız devam edecektir. Sınır ötesine 478'nci ve 479'ncü tırları gönderdik.

Sınır ötesine 2 tır yardım malzemesinde emeği katkısı olanlardan Rabbim razı olsun Şanlıurfalıların meşhur sözü var veren utanmaz derler 1 tırımız un mağdur mazlumların sofralarına bereket olacak 1 tır giyim Bayram öncesi çocuklara bayram Sevinç’i olacak inşallah. Dedi.

MEHMET ER