YANMAZ: TORPİLLE İHALE VERİLİYOR

Şanlıurfa ile ilgili son dönemlerde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, "Yarası olan üstüne alır" dedi.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz, bomba gibi açıklamalardan bulundu. Yanmaz, isim vermeden birçok kişiyi topa tuttu. Bazı kurumlarda torpil ve rüşvet gibi iddialarda bulundu.

"Torpille ihale veriliyor"

Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi çok konuşulan Yanmaz, bazı kurumlarda ihale alabilmek için torpil gerektiğini ileri sürdü. "Bir takım enerji ihaleleri var ama herkes alamıyor torpilli olmak lazım" diyen Yanmaz, şunları söyledi: "Bu işi yapmadan yüksek fiyatlarla başkalarına satıyorlar. Ve aynı şekilde bizim duyumlarımıza göre bir takım partilerde bir takım kirli ilişkiler oluyor ve bu kirli ilişkilerin ortaya çıkmaması için kamara kayıtları siliniyor. Urfa'nın bu tür şeylerle uğraşmaması lazım. Urfa peygamberler şehri, hepimiz yakinen birbirimizi tanıyoruz. Akrabalıklarımız var düğün taziyelerimize gidiyoruz ve hepimiz bu şehirde yaşıyoruz."

"Hiçbir zaman Urfa’da iftira üzerine siyaset olmamıştır" diyen Yanmaz, şu iddialarda bulundu:

"Bir yerde bir söz çıkıyorsa gerçeklik payı vardır. Abartısı olabilir, olmayabilir o ayrı bir olay ama gerçeklik payı vardır. Ben bir muhalefet partisi olarak duyumlarımı kamuya paylaştım. Burada kimseyi suçluyor ya da suçlamıyorsan öte, belirli bir hadise var. Yakın kaynaklardan edindiğimiz istihbaratlardan bu olaylar var. 3 tane siyasi parti var, bir siyasi parti bunu yapmış olabilir, yapmıştır. O zaman o siyasi parti çıkar cevap verir ama hangi siyasi parti deseniz ben de bilmiyorum. Çıksın desin 'ben değilim' herhangi bir siyasi parti, yarası olan gocunur.