YANMAZ; LAF ÇOK İCRAAT YOK

İl Başkanı Yanmaz her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği basın toplantısında Şanlıurfa’nın sorunlarına ve sıkıntılarına değinmeye devam ediyor.

Dün düzenlenen toplantıda Yanmaz, Şanlıurfa'da doğum oranı Türkiye ortalamasından yüksektir. Dolaysıyla eğitim, sağlık ve belediyecilik hizmetleri yetersiz kalmaktadır. Dedi.

Şanlıurfa Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Eğitimde siz sadece okul yapmakla sorunları çözemezsiniz. Öğretmen, öğrenci ve okul şartlarını iyileştirmenin yanında müfredatın içeriğini de mükemmel kılmanız gerekir, iste Urfa'da öğlen arası yemek manzarası. Burası Türkiye'nin 9. büyük şehri Şanlıurfa, 21.yy ve ulusal basının Urfa'yı Türkiye tanıtımı. Milletvekillerimiz, İktidar Partisi Urfa Teşkilatı ve mülki amirlerimize bu fotoğraf ithaf olunur.

Büyük Şehir belediyemiz bu yıl 2 milyon ağaç fidanı dikimi hedeflemiştir. Takdir ediyoruz ve destekliyoruz. Ancak sezon sonunda bunun gerçekliğini araştıracak ve kamuoyuna duyuracağız.

Buradan hep tekrarlıyoruz; maalesef belediyelerimiz sosyalmedya fenomeni ve bilboard aktörleri oldular.

LAF ÇOK İCRAAT YOK

Şimdi şehrin tam göbeği sıcak iklim, güneşin dik geldiği bir şehir ve ikide bir tadilat gören yazboz tahtasına çevrilen bir meydan. Gölgelenecek tek bir ağaç yok. Bu nasıl bir mantık? Bu arada Rabia isminin bir an evvel Topçu meydanına çevrilmesini istiyoruz.

Elektrik sorununu basın toplantılarımızda sık sık gündeme getirmekteyiz. Tek kelimeyle bu durum şehrimiz için utanç verici bir durumdur. Şehrimizin karanlıkta kaldığının Medyaya taşınması 16 Yıllık iktidar partisinin büyük bir ayıbıdır. Resimde gördüğünüz TÜMSİAD toplantısı sadece bir örnektir.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK