YILDIZ: 31 MART'TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül dün Seçim Koordinasyon Merkezinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Yerel sicimler öncesi encümen adaylarının gösterdiği yoğun teveccühten dolayı teşekkür eden İl Başkanı Yıldız seçim çalışmalarının da aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’de, Enerji bakanımız la Ankada’da görüştük. Fakat görüşmek yeterli değil bakanımızı Urfa’ya davet ettik. Enerji Bakanımız buğun burada bir takım STK larla görüşecek. Teşkilatımızla görüş alışverişinde bulunacak. Sorunu birinci elden bakanımıza bildireceğiz. Çözümler üzerinde konuşacağız. Dedi.

1242 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI MÜRACAAT ETTİ

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız yaptığı açıklamada şu görüşelere yer verdi: “Başkan adayımızın açıklanmasının ardından ilçe Başkan adayları da belirlenmişti son olarak ta belediye encümen üye adayları belirlenerek sureci tamamlamış olduk.  Genel merkezimizden gelen komisyonun yaptığı titiz çalışmadan sonra listelerimiz seçim kuruluna teslim edildi. Bu vesile ile partimize teveccüh gösteren 1242 belediye meclis üyesi aday adaylarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gönül ister ki tamamını kapsaya bilelim listeye giremeyen çok önemli isimler var. Listeye giremeyen aday adayları gerek bizi arayarak gerekse de bizzat desteklerinin devam edeceğini, listeye girip girmemenin önemli olmadığını birçok kez belirtmişlerdir. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Ak Parti’miz hizmet partisidir. Ak Partimiz ümmetin partisidir. Hepimiz bu süreçte liderimiz Cumhurbaşkanımızın yanında kenetlenmemiz lazım. 31 Mart akşamı sandıkları patlatacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

ENERJİ BAKANIMIZLA ÇÖZÜMLER ÜZERİNDE KONUŞACAĞIZ

Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’de, “Meclis üyelerimize 5 katı müracaat oldu. Bu Ak Partiye olan sevginin sonucudur. Yapılan çalışma sonucu bir takım arkadaşlarımız giremiyorlar. Müracaat eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Halkımızı ziyaretlerimizde enerji ile ilgili sorun çok fazla gündeme geldi. Halkımızın talep ve şikayetleri oldu. Enerji bakanımız la Ankada’da görüştük. Fakat görüşmek yeterli değil bakanımızı Urfa’ya davet ettik. Enerji Bakanımız buğun burada bir takım STK larla görüşecek. Teşkilatımızla görüş alışverişinde bulunacak. Sorunu birinci elden bakanımıza bildireceğiz. Çözümler üzerinde konuşacağız. Proje çalışmalarımız tamamlanmak üzere birkaç ayrıntı detay kalmış vatandaşlarımızla paylaşacağız.” Dedi.

MEHMET ER