YILIN EN BEĞENİLEN BAŞKANI ÇİFTÇİ OLDU

Belediye Başkanları Birliği ödül töreninde halkın yaptığı oylamada Güneydoğu'nun en beğenilen Belediye Başkanı Nihat Çiftçi oldu.

Belediye Başkanları Birliğince sosyal medya üzerinden yapılan halk oylaması sonucunda 7 bölgeden seçilen "en beğenilen" 35 belediye başkanına ödülleri verildi.

Ankara'da MEB Şura Salonu'nda düzenlenen "1. Geleneksel Başkanlar Ödül Töreni” programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa Vakfı Başkanı Sedat Sözer, ŞANDER Başkan Yardımcısı Zeki Karakaş, Altındağ Şanlıurfalılar Derneği Başkanı İsa Altunerk, İş adamları, STK temsilcileri ile bürokratlar katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Türkiye'nin en beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirken, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de en beğenilen Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülünü aldı. En beğenilen il belediye başkanı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ilçe belediye başkanı Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, belde belediye başkanı ise Kuşu Belediye Başkanı Türker Çağatay Halim oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanları Birliğinin Türkiye geneli düzenlemiş olduğu oylamada 3 farklı kategoride 1.lik ödülü aldık. Her zaman yanımızda olan Bakanımıza, Milletvekillerimize, AK Teşkilatımıza, STK'larımıza, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, Ödül gecesinde bizleri yalnız bırakmayan İçişleri Komisyon Başkanımız Sn. Celalettin Güvenç'e ve tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum. Aldığımız ödüller tüm Şanlıurfalıların.” Dedi.

MEHMET ER