VALİ ERİN, YENİURFA’NIN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Geçtiğimiz günlerde Yeniurfa Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç ve Gazetemiz Genel yayın koordinatörü Mehmet Canbek ile birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret ederek Vali Erin’e gazetemizin o günkü nüshasını verdiler.

Şanlıurfa'da günlük yayımlanan Yeniurfa Gazetesi, kuruluşunun 12. yıl dönümünü kutluyor.

Şanlıurfa’nın kurtuluş yıl dönümü olan 11 Nisan’da 12 yaşına basan Yeniurfa Gazetesi yeni yaşını kutlamaya devam ediyor.

Toplumun doğru, tarafsız objektif biçimde haber almasına katkı sağlayan, Yeniurfa Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Erin yeni yaşının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, toplumun doğru tarafsız biçimde bilgilenmesine, katkı sağlayan, basınımızın önemli bir üyesi olan Yeniurfa Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Başta sizler olmak üzere Gazetede emek veren tüm çalışanlarınıza sağlık ve başarılar dilerim. Dedi.

Yeniurfa Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’da yaptığı açıklamada, YENİURFA Gazetesi olarak yayın hayatımızın 12. Yılını gurur ve onurla karşılıyoruz. Siz değerli okuyucularımız ve dostlarımız ile birlikte YENİURFA gazetesi yayın hayatına daha güçlü bir şekilde devam etmeyi hedefliyor. YENİURFA Gazetesi Kuruluş yıl dönümünde daha güçlü bir şekilde yayın hayatına devam ederken, kadrosuna katılan yeni yazı ekibi ile tarafsız ve kararlı yayın anlayışını sürdürüyor.

Bu yıl Tüm Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden Korona Virüs nedeniyle buruk bir şekilde kutlayacağımız yaş günümüzde YENİURFA Gazetesine desteklerinden dolayı okuyucularına, personeline ve köşe yazarlarına teşekkürler ederken en büyük teşekkürü de Sayın Valimiz Abdullah Erin’e yapmak istiyorum. Gece gündüz demeden Şanlıurfa için emek veren koşturan Sayın Valimizi Gazetemizin Genel Koordinatörü Mehmet Bey ile birlikte buğun ziyaret ettik. Sayın Valimize misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederken görevinde de üstün başarılar diliyoruz dedi.