ÜRÜN TİCARETTEN GÖPEKLİTEPE FİGÜRLÜ ÜRÜNLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, 2019 yılını Göbeklitepe yılı olduğunu söylemesinin ardından Şanlıurfa’da ticaret ile ilgilenen esnaflarda bunu fırsata çevirmek için çalışmalarına devam ediyorlar.

Yusufpaşa mahallesi Dünya İş Merkezi giriş kat 45 numarada hizmet veren Ürün Ticarette çanta çeşitlerinden, Kemer, cüzdan, Çakmak çeşitleri ne kadar birçok hediyelik eşya bulmak mümkün durumda.

Bu kapsamda Göbeklitepe ile ilgili figürler hediyelik eşyalar da hazırlatan Ürün Ticaret işletme sahibi Ahmet Ürün, Şanlıurfa'ya gelecek olan yerli ve yabancı turistlere Göbeklitepe figürlü ürünleri satarak Şanlıurfa'nın ve Göbeklitepe'nin reklamını yurtiçinde ve yurtdışında yapmayı hedefliyor.

Birçok farklı çeşitte ve modelde hediyelik eşyalar bulunan dükkanda telefon kılıfları üzerine basılmış Göbeklitepe resimleri, Çakmak üzerine basılmış Göbeklitepe figürleri yer almakta uygun fiyata müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar yaptığını belirten işletme sahibi Ahmet Ürün, Şanlıurfalı tüm hemşehrilerime ve dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlere işletmemi görmek ve alışveriş yapmak üzere bekliyorum dedi.

RAMAZAN GÜLER