URFASPOR’UN TRANSFER TAHTASI AÇILIYOR!

Koronavirüs nedeniyle canla yayınlarına ara veren Göbeklitepe Ajans yeniden canlı yayınlarına başladı.

Göbeklitepe Ajans Studyosunda düzenlenen canlı yayının bu haftaki konugu Şanlı Gençlik Taraftarlar Dernegi Başkanı Kerim Aktosun ve 63 Fanatikler Taraftarlar Grubu Başkanı Ali Çiçek Gazeteci-Yazar Mehmet Er ile Fatma Keber’in soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir kampanya başlatan taraftarlar dernekleri Şanlıurfaspor kapanmasın kampanyası adı altında önemli bir destek sağladılar. Türkiye’nin birçok yerinden destek verilen kampanya ile ilgili fikirlerini paylaşan başkanlar Urfaspor’un yaşaması için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirttiler.

Canlı yayına telefonla bağlanan Şanlıurfaspor Başkanı Nihat Çakır’da, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile geçtiğimiz günlerde birkaç defa görüşme yaptıklarını Sayın Valimizin Şanlıurfaspor’a 1.5 Milyon TL destek vermeye hazır olduklarını ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Adidin Beyazgül’nde takıma 3 milyon destek vereceğini şu anda Başkan Beyazgül’den paranın aktarılmasını beklediklerini belirtti.

Gelecek olan 4.5 milyon TL ile Yabancı ve yerli futbolcuların alacaklarının anlaşarak ödeneceğini gelecek olan parayla en kısa zamanda Şanlıurfaspor’un transfer tahtasının açılacağını belitti.

Yaklaşık olarak 1.5 saat süren programa yoğun katılım ve yorumlar yapıldı.  

Yapılan programın tamamını alttaki videodan takip edip izleyebilirsiniz.