URFASPOR SERİYE BAĞLADI 3-0

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve zirveden kopmak istemeyen sarı yeşilli ekip zorlu karşılaşma da Kırklarelispor’u farklı mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar maçta üstün oynayan taraf ev sahibi ekip Şanlıurfaspor oldu. Şanlıurfaspor 45.dakika da geliştirdiği atakta Hüseyin Kala'nın şutu ile Kırklarelispor karşısında ilk yarı bitiminde 1-0 öne geçti.

İkinci yarıya yine hızlı başlayan taraf ev sahibi Şanlıurfaspor oldu. Karşılaşmanın Şanlıurfaspor 53. Dakikasında 53 Mehmet Albayrak ceza sahası çizgisi üzerinden sert ve düzgün vuruşu rakip takım fileleri ile buluştu. Karşılaşmada temsilcimiz Şanlıurfaspor 2-0 öne geçti.

Uzatma dakikaları oynanırken bu defa da Sercan Kaya sahneye çıktı ve Şanlıurfaspor’u rakip takım Kırklarelispor karşısında 3-0 öne geçiren golü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kente gelişi nedeniyle bugüne ertelenen Şanlıurfaspor-Kırklarelispor maçı bugün 11 Nisan Stadyumu'nda oynandı.

Erteleme karşılaşmasını hakem Adem Sarıtaş yönetti. Yardımcılıklarını Tamer Okuldaş, Serdar İla ve Veli Ersin Bıçak yaptı.

Şanlıurfaspor'da zorlu karşılaşma da sakatlığı bulunan Halil Köçer bu maçta takımını yalnız bıraktı.

Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Fethiyespor'u yenerek Şampiyonluk yolundan kopmamak adına 3 puanı deplasmanda kazanmasını bildi. Şanlıurfaspor bu maçta Ali Hoca'nın yokluğunda çıkarak büyük bir başarıya atmıştı.

Şanlıurfaspor sahasında yeni teknik direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde ilk defa Şanlıurfaspor taraftarı önünde Kırklarelispor karşısına çıktı.

STAD: 11 NİSAN

HAKEMLER: Adem Sarıtaş (Hakem),  Tamer Okuldaş (1. Yardımcı Hakem),  Serdar İla (2. Yardımcı Hakem) ve Veli Ersin Bıçak(Dördüncü Hakem)

ŞANLIURFASPOR: 46. Ömer Kahveci, 3. Şaban Özel, 8. Oğuzhan Türk, 10. Hüseyin Kala, 13. Mehmet Taşcı, 21. Mehmet Albayrak, 22. Nuri Terliksiz, 25. Feridun Kıroğlu, 63. Fevzi Özkan, 72. Muhammed Gönülaçar Ve 77. İzzet Yıldırım, Yedekler 1. İbrahim Demir, 5. Fahri Tatan,9. Artun Akçakın, 23. Sercan Kaya, 42. İsmail Güven, 91. Yasin Ozan Ve 95. Bahadır Öztürk

SBS İNŞAAT KIRKLARELİSPOR: 74. Alişan Şeker, 2. Davut Babur, 4. Saffet Gurur Yazar, 3. Koray Şanlı, 25. Osman Torun, 5. Soner Birinci, 96. Caner Koca, 10. Hakkı İsmet Şimşek, 7. Enis Çeliksu, 27. Oğuzhan Erdoğan Ve 17. Mehmet Menderes Önkuzu, Yedekler: 39. Meriç Bayram, 34. Salim Kaya, 9. Ahmet Baykal 24. Yusuf Akyel, 77. Cihan Yeşilırmak, 44. Göktuğ Uzunoğlu Ve 16. Ersoy Dinçer

MEHMET ER