URFASPOR MENEMEN’İ YEDİ!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve son 3 haftada 7 puan kaybeden Şanlıurfaspor bu hafta oynanan karşılaşmada taraftarınında desteği ile ligin güçlü ekiplerinden biri olan Menemen Belediyespor’u baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan ilk yarıda Ömer Bozan ağlara gönderdiği golle Şanlıurfapor 1-0 öne geçti. İkinci yarıda rakibine baskı kuran Şanlıurfapor aradığı ikinci golü 83. Dakikada buldu ve maçtan 2-0 skorla ayrılmasını bildi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor Geçen hafta deplasmanda aldığı 1-1 beraberlikten sonra bu hafta oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıktı.

TFF 2.Lig Kırmızı grupta Şanlıurfaspor ile Menemen Belediyespor maçının bilet fiyatları hafta içersinde Şanlıurfaspor yönetimi tarafından 1 Tl olarak açıklanmasının ardından sarı yeşilli taraftarlar bu karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiler.

Şanlıurfapor lige tutunmak ve yeniden taraftarlarıyla barışması için Menemen Belediyesporu konuk etti. Temsilcimiz her iki yarıda attığı gollerle maçtan 3 puanla ayrıldı ve ligde iddiasını sürdürdü.

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup16. haftada Şanlıurfaspor kendi evinde Menemen Belediyespor maçını İstanbul Bölgesi A Klasman hakemlerinden Onur Özütoprak yardımcılığını, Orkun Aktaş ve Oğuz Kağan Çalışır yaptı. Maçın 4. Hakemlik görevini İlker Yasin Avcı oldu.

STAT: 11 Nisan

HAKEMLER: Onur Özütoprak, Orkun Aktaş, Oğuz Kağan Çalışır, İlker Yasin Avcı ŞANLIURFASPOR: 1. Ömer Kahveci, 4. Samet Akaydin, 5. Aykut Akgün, 6. Harun Aydın, 8. Oğuzhan Türk, 10. Sercan Kaya, 13. Mehmet Taşcı, 14. Can Erdem, 19. Cebrail Karayel, 20. Ömer Bozan, 26. Halil Köçer YEDEKLER: 37. Yasin Davuş, 17. Halil İbrahim Tuna, 21. Deniz Çevik, 22. Ali Eren Demirkol, 24. Emre Özkan, 28. Onur Demir, 70. Doğan Karakuş

MENEMEN BELEDİYE SPOR: 35. Necati Yılmaz, 26. Semih Ceylan, 23. Talha Yazgan, 4. Veli Çetin, 11. Alberk Koç, 88. Rıdvan Koçak, 6. Taşkın Çalış, 8. Samet Günhan, 99. Okan Baydemir, 7. Mustafa Şen, 9. Ali Özgün YEDEKLER: 33. Amir Güren, 12. Serhat Baştan, 22. Mert Kula, 10. Umut Pusat, 5. Murat Erdemir, 20. Tayfun Aydoğan, 97. Vedat Erçin