URFASPOR DEPLASMANDA KAYIP!

2. Lig Beyaz grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz geçen hafta aldığı başarılı sonucu bu hafta alamadı ve şampiyonluk yolunda önemli 3 puanı deplasmanda bırakarak memleketine döndü.

Ligin 27.haftasında grubun en önemli maçlarından biri olan karşılaşmada Şanlıurfaspor bu sezon tüm kritik maçları kazanamama geleneğini sürdürdü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın 77. dakikasında Erhan Şentürk Bandırma adına golü kaydetti. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta zirve mücadelesi veren Bandırmaspor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya geldi. Bandırma 17 Eylül Stadyumunda oynanan kritik müsabakayı Murat Erdoğan yönetti. Yardımcılığını Abdullah Uğur Sarı ve Ali Can Alp yaptı.

Karşılaşma öncesi Şanlıurfaspor 48, Bandırmaspor’un 42 puanı bulunuyordu. Sezonun ilk maçını Şanlıurfaspor kendi evinde Bandırmaspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Alınan bu sonuçla birlikte sarı yeşilli temsilcimiz 48 puanda kalırken Bandırmaspor ise puanını 45’e yükseltmiş oldu.

STAD: 17 Eylül

HAKEMLER: Murat Erdoğan, Abdullah Uğur Sarı, Ali Can Alp

BANDIRMASPOR: 87. Ali Türkan, 23. Berkay Can Değirmencioğlu, 5. Birhan Vatansever, 6. Davıd Deniz Kılınç, 12. Özgür Çelik, 20. Erhan Şentürk, 25. Hüseyin Altuğ Taş,26. Nurettin Kayaoğlu, 53. Feyyaz Aydil, 55. Bahri Can Avcı, 80. Mertcan Çam

ŞANLIURFASPOR: 46. Ömer Kahveci, 5. Fahri Tatan, 8. Oğuzhan Türk, 9. Artun Akçakın, 10. Hüseyin Kala, 17. Talha Yazgan, 22. Nuri Terliksiz, 25. Feridun Kıroğlu, 42. İsmail Güven, 72. Muhammed Gönülaçar, 95. Bahadır Öztürk

AHMET AYATA