URFASPOR’DAN MÜHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ!

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor 11 Nisan Stadyumunda oynadığı karşılaşmada rakip Konya Anadolu Selçukspor karşısında yenik duruma düşmesine rağmen bulduğu goller ile 2-1 galip gelmesini bildi.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz ligin 12. Haftasında karşılaştığı rakip Konya Anadolu Selçukspor karşısında 2. Dakikada yenik duruma düşmesine rağmen 40. Dakikada ve ikinci yarının başlaması ile birlikte 47. Dakikada bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmanın henüz 2. dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya Anadolu Selçukluspor'da Sinan'ın vuruşu fiiller ile buluştu. Şanlıurfaspor 0 Anadolu Selçuklu Spor 1

Karşılaşmanın 40 dakikasında ceza sahası içerisinde Cebrail Karayel’e yapılan müdahaleyi karşılaşmanın hakemi penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı vuruşunu kullanan Can Erdem rakip Anadolu Selçukspor karşısında Şanlıurfa spor’u 1-1 beraberliğe taşıyan golu kaydetmiş oldu.

Maçın ikinci yarıya hızlı başlayan taraf sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor oldu.

Karşılaşmanın henüz 47. dakikasında sağ kanattan Feridun Kıroğlu’nin sert şutu rakibe de çarparak rakip Anadolu selçukspor filmleri ile buluştu 2-1

Karşılaşmada bu dakikadan sonra başka gol çıkmayınca temsilcimiz Şanlıurfaspor karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi.

MEHMET ER