URFASPOR’DA KEYİFLER YERİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ligin 9. haftasında oynanan karşılaşmada sarı yeşilli ekip çıktığı zorlu karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren sarı yeşilli ekip Şanlırfaspor, Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldiği karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Zonguldak Şehir Stadyumunda oynanan maça Şanlıurfaspor Murat Demir, Şerif Doğan, Emir M. Köksal, Çağlar Birinci, Mustafa Çakır, Burak Asan, Caner Koca, Samed Karakoç, M. Enes Durmuş, Behlül Aydın, Can Erdem 11’i ile çıktı.

Maça istekli başlayan Şanlıurfaspor aradığı golü 32. dakikada Behlül Aydın’la buldu. Ataklarını sağlı sollu sürdüren Şanlıurfaspor ikinci golü ilk yarının bitimine dakikalar kala Şerif Doğan’la buldu. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarıya da iyi başlayan Şanlıurfaspor 56. dakikada bu kez Can Erdem’le 3-0 öne geçti. Üçüncü golden sonra kendi yarı sahasına çekilen Şanlıurfaspor’un rakibi Zonguldak Kömürspor bu kez ataklarını yoğunlaştırdı. Berkant Vardal’la 71. Dakikada ilk golünü bulan Kömürspor durumu 3-1 yaptı. Gol bulma çabalarını sürdüren Kömürspor 86. dakikada Hasan Çevik ile ikinci golünü buldu. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, dakika 90+4’te sahneye bu kez Şanlıurfaspor’dan Çağlar Birinci çıktı ve takımının 4-2’lik galibiyete taşıyan golü kaydetti.