URFASPOR’A KARAGÜMRÜK DARBESİ

Son haflarada üst üste aldığı galibiyetler ile adından söz ettiren sarı yeşilli temsilcimiz ligin şampiyonluk favorileri arasında gösterilen Fatih Karagümrükspor karşısında özellikle ilk yarıda son derece vasat bir oyun sahneye koymesının ardından ilk yarısı 2-0 mağlup biten karşılaşmada ikinci yarı ataklar geliştirip, goller bulsa da sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmayı Burak Şeker yönetirken, Şeker'in yardımcılığını Vural Gül, Gökhan Barcın ve Alper Oran üstlendi. 

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Şanlıurfaspor’un vuruşu ile başlandı.

Başlama düdüğü ile birlikte rakip Fatih Karagümrükspor temsilcimiz Şanlıurfaspor kalesinde üst üste etkili pozisyonlara girmeye başladı.

Karşılaşmaya hızlı ataklarla başlayan ancak ilk yarının son dakikalarında Erkan Zengin'in penaltı golüne engel olamayan Şanlıurfaspor, 1-0 geriye düştü. Uzatmalarda da kalesini koruyamayan sarı yeşilli takım, 45+2'de yediği golle soyunma odasına 2-0 mağlup ayrıldı.  

İkinci yarının başlamasıyla ataklarını arttıran Şanlıurfaspor, 49. dakikada Doğan Karakuş ile farkı 1'e indirmeyi başardı. 55. dakikada Karagümrükspor,Youssef Yeşilmen ile tekrar farkı 2'ye çıkardı. 71. dakikada Ömer Bozan'ın golüyle fileleri ikinci kez havalandıran sarı yeşilli takım, karşılaşmada durumu 3-2'ye getirdi. Karagümrükspor 75.dakikada Turgut Doğan Şahin'in gerçekleştirdiği atak ile skoru 4-2 yaptı. 

Karşılaşmadan bu dakikadan sonra başka gol çıkmayınca temsilcimiz Şanlıurfaspor deplasmanda Fatih Karagümrükspor’a 4-2 yenilerek şampiyonluk yolunda darbe aldı.

AHMET AYATA