Urfalı emniyet amirinin ailesine iade-i itibar

Emniyet Amiri Ahmet Beşli ile ilgili soruşturma süreci tamamlandı. FETÖ Terör Örgütü tarafından katledilen ve haksızlığa uğrayan Ahmet Beşli ile ilgili kurumlar tarafından gerekli adamlar başlatıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlilileri Daire Başkanlığı tarafından Ahmet Beşli'nin 29 yıl 6 ay hizmetine karşılık aylık bağlandığı resmi yazıyla ailesine ulaştırıldı.
Emniyet Amiri Ahmet Beşli'nin Yeğeni Mustafa Beşli, yaptığı açıklamada,"Evet görüyoruz ve şahit oluyoruz ki ilahi adalet hep tecelli ediyor. Haksızlığa uğramış Ahmet Beşli'nin dün emekli ikramiyesi, emekli maaşı bağlanmış, çocuk desteği ve defin masrafları devletimiz tarafından ödenmiş olup en ufak bir kısıtlama olmadan yatırılmıştır.

'KALBİMİZ RAHAT'

Karaktersiz FETÖ ve onun uşaklarının atmış olduğu iftira tutmamış olayın faillerinin ortaya çıkarılması için geniş kapsamlı bir soruşturma başlatılmıştır. Biz tüm aile fertleri olarak ilk günkü gibi kalbimiz rahat ve bunu hainliği yapanların tutuklanıp adalet önünde hesap vermesidir. Allah'ın izniyle hiç şüphe yoktur ki o da yakındır." İfadelerine yer verdi.
ZEKİ ALTUNDAĞ