URFALI KICK BOKSÇULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Urfalı sporcular Büyükler kategorisinde şampiyon olan. Mevlana Altuntaş, Low Kıck kategorisinde 71 kg’de. Faysal Sılıv, K 1 Rules kategorisinde 51 kg’de Dünya Şampiyonasında. Şanlıurfa’yı ve Ülkemizi temsil etme hakkını elde ederken.

Gençler kategorisinde şampiyon olan Fatma Nursev Akaltun, Kıck layt kategorisinde + 70 kg’de Emrah Yaşar, Full contact kategorisinde 81 kg’de ve Hidayet Şıhanlıoğlu, Full contact kategorisinde 51 Kg’de Avrupa şampiyonasında Şanlıurfamızı ve Ülkemizi temsil etme hakkını elde ettiler.

Öte yandan 3’cü olan Sporcularımız Oya Daşkıran, Muhittin Akaltun, Faruk Alan ve Anıl Mert Akkuş, Balkan Şampiyonasında İlimizi ve Ülkemizi temsil etme başarısını elde ettiler.

Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü ve İl Temsilcisi, Murat Akaltun, Yaptığı açıklamada; Şırnak ilinde yapılan kick boks Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmeleri nde Şanlıurfa ili olarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Akaltun, Bu yapmış olduğumuz hummalı çalışmalarının karşılığı olarak ta büyük bir başarı elde ederek 5 Altın ve 4 Bronz madalya alarak şampiyonayı adeta domine ettiklerini aktaran Akaltun, İki sporcumuzu Dünya Şampiyonası’na üç sporcumuzu da Avrupa Şampiyonası’na göndereceğiz inşallah bu çok büyük bir başarı Urfamız adına. Bu başarılarımız elbetteki çok sistemli ve programlı  çalışmalar neticesinde elde edilmiştir. ben şahsen yardımcılarım Serhat Akagündüz, hocama ve Mustafa Şen, hocalarıma çok teşekkür ediyorum inanmaz bir ekiptaşlık duygusu içersinde çalıştıklarını belirten Akaltun, İnşallah sporcularımız hem Dünya şampiyonasında hem de Avrupa Şampiyonası’nda hem ilimizin hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şanlı bayrağımızı göndere çektireceklerine yürekten inanıyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Halilye Belediye Başkanı Sn. Mehmet Canpolat ve Şanlıurfa Valimiz Sn. Abdullah Erin, Beyefendilere çok teşekkür ederim.”dedi.