URFALI BÜROKRATA HASRET KALDIK

Şanlıurfa sağlık İl Müdürü olarak atanan Demir'in atama kararnamesinin yayınlanmasının ardından Şanlıurfa'da özellikle siyasiler ve sağlık çevresinden gelen yoğun tepkiler üzerine Şanlıurfa milletvekillerinin tekrar bir araya gelerek sağlık bakanı ile görüştükleri ve atamanın durdurmasını talep ettikleri öğrenildi. Başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve bazı milletvekillerinin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile görüşmeler sonucunda ataman'ın durdurulduğu Sağlık Bakanlığı resmi sitesinde görüldü.

KİM NE İÇİN YAPTI?

Şanlıurfa'nın öz evladı olan Metin Demir dün sağlık bakanlığından gelen açıklamayla Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne atanmıştı ve bu sabahta bazı Urfa milletvekilleri tarafından durduruldu. Sağlık bakanı Ahmet Demircan ile başta Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ve ardından Şanlıurfa Milletvekilleri görüşerek bu atamanın durdurulmasını talep ettiler ve sağlık bakanlığı da, Şanlıurfa'ya atadığı Metin Demir'i bu kez atama kararını durdurdu.

URFA'DA YİNE TORPİL Mİ OLACAK?

Şanlıurfa'da bir türlü bitmeyen torpiller Şanlıurfa halkının başına bela açmış durumda. Urfalı vekillerin ne için sağlık bakanlığından bu talepte bulunduğu için henüz kesin bir şey yok ama Şanlıurfa'da daha önceden Urfa milletvekilleri ile görüşen bazı hastanelerin başhekimleri vardı.

MEHMET CANBEK