URFA’YA HOŞ GELDİN REİS

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mart (Buğun) saat 14:00’da kentte miting düzenleyeceğini, Yıldız, mitingin Nevali Otel arkasında yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda Ankara'da ağırladığı 107 yaşındaki Şanlıurfalı Şükriye Özbay tarafından kente davet edilmişti. Yerel seçimler öncesinde Şanlıurfa'ya gelecek olan Erdoğan, Özbay'a olumlu yanıt vermiş ve geleceğini söylemişti. 

BAŞKAN GÖBEKLİTEPE’Yİ DE GEZECEK

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kentte olacak Erdoğan'ın Göbeklitepe'yi de ziyaret etmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 8 Mart'ta Şanlıurfa'ya planladığı ziyarette Göbeklitepe'de bir programa katılması bekleniyor. Kentteki turizm ve konaklama sektörünün temsilcileri, Erdoğan'ın söz konusu programı dolayısıyla sevinç yaşıyor.

İBRAHİM TATLISES’DE GELİYOR

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip E rdoğan tarafından 2019 yılının ‘Göbeklitepe Yılı’ ilan edilmesinin ardından, ünlü sanatçı ‘Göbeklitepe Yılı’na destek olmak için Şanlıurfa’ya geliyor.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile birlikte gelecekleri ileri sürülen Erdoğan'ın mitingi bir hayli coşkulu geçeceği görülüyor. 8 Mart Cuma günü saat 14:00'da Abide toplama merkezi bölgesinde yapılacak olan miting öncesi tüm çalışmalarda sona gelindi. Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte memleketi Şanlıurfa'ya gelmesi büyük sevinç yarattı. Uzun bir sürenin ardından memleketi Şanlıurfa'ya gelecek olan İbrahim Tatlıses'in mitinge Urfalı hemşerilerine hitap edeceği bekleniliyor.

ŞAHBAN KILIÇ