URFA'NIN SICAKLIĞI DART'TA BAŞKENTİ ISITTI

İlk gün yapılan minikler kategorisinde sporcumuz Süleyman Can DURMUŞ 1. Tur maçları ve 2. Tur maçları sonunda 2 Türkiye Şampiyonluğu alarak İspanya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Milli Sporculuk için kapıları sonuna kadar açtı.

Yıldız kızımız Hazar ABDULKERİM katıldığı ilk turnuvasında 2 gün üst üste Türkiye sıralamasında son 8'e kalarak çeyrek final oynadığı için, gençler kategorisinde de yarışmaya kazanıp son 16 'ya kalarak, büyükler kategorisinde de aynı şekilde yarışmaya hak kazanarak, yıldız kategorisinde olmasına rağmen 3 ayrı kategoride bizleri güzel bir şekilde temsil ederek yapılacak olan Türkiye Şampiyonaları'nda madalya için hazırım mesajı verdi.

Genç erkekler kategorisi müsabakalarında sporcumuz Muhammed Bilal BASMACI son 16'ya kalarak Türkiye sıralamasında yerini aldı ve bir sonraki Şampiyonalar için umut vaad etti.

Şanlıurfa TBBDF İl Temsilcisi Halil DURMUŞ yaptığı açıklamada;

"Kafile olarak gün be gün üzerine katarak ilerleme kaydediyoruz. İnşAllah bir gün Dart sporu ilimizde hem yarışmacı sporcu sayısı olarak hemde Dart sporunun bir hobi hâline gelmesi için Şanlıurfa Dart Ailesini geliştirmeye ve genişletmeye devam edeceğiz." dedi.

Milli Sporcu/Dart Antrenörü İsmail DEMİR verdiği röportajda;

"Bu konuda başta sporcularımızın anne babaları olmak üzere, bizleri müsabakalara gönderen Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğüne, Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüklerine, Haliliye Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğüne, bizleri canı gönülden destekleyen Spor Camiasına, Sporcularımızın bu başarılarının paylaşılmasına özellikle ön ayak olan,

İlimizde Dart sporunun gelişmesinde ve tanıtımında bizlere destekçi olan Yerel Basın'ımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Saygılar..." dedi.