URFA MÜDÜRÜNÜ GERİ İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta içersin de Şanlıurfa’ya gelerek konser veren sanatçı Onur Şan ile bağ evinde yapılan eğlencede havaya silah sıkan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş, sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrasında hakkında soruşturma başlatılmış ve soruşturmanın selameti bakımından Bakanlık tarafından açığa alınmıştı.

Bu gelişmeden sonra Şanlıurfalılar sosyal medyadan Hakan Keşküş’ün görevine iade edilmesi için sosyal medyadan destek yağdı.

İşlemin derhal sona erdirilmesini ve Sayın Hakan Keşküş’ün görevine iade edilmesini istiyoruz. Diyen Şanlıurfalılar yaptıkları paylaşımlarla kendi öz evladına sahip çıktılar.

İlimizde birçok başarılı projeye imza atan hemşerimiz, Şanlıurfa Gençlik ve Spor il Müdürü Sn. Hakan Keşküş Müdürlüğü Döneminde Çok Başarılı çalışmalara imza atmıştır. Diyen birçok Şanlıurfalı sosyal medyadan paylaşımlarda bulundular.

İlk mesajlardan biri Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu'ndan geldi.

Saraçoğlu, ''Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Keşküş Müdürlüğü döneminde çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Hemşerimiz olan bu arkadaşımıza bugün sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Görevine iade edilmesini istiyoruz'' mesajını paylaştı. Saraçoğlu, siyasilerin bu anlamda Urfalı bürokrata sahip çıkmasını istedi.

Şanlıurfaspor eski takım kaptanlarından Nihat Çakır ise sosyal medyadan şu yorumu yaptı: ''Bir memurun mesai dışında bir düğün veya eğlencede olsa böyle bir hareketi tabi ki tasvip edilmez bir hatadır ama iyi bir insan iyi bir yöneticidir. Bundan çok daha yüz kızartıcı eylem ve harekette olanlar Halen hepsi görevleri başındalar. Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır misali; Kendisi de gereken dersi fazlasıyla almıştır diye düşünüyorum''

Şanlıurfa Futbol İl Temsilcisi Abdurrahman Çadırcı da sosyal medya adresinden, ‘Spor camiasında sevilen bir müdür, elinden geleni yapan bir müdür neden görevden alınır,  bir kişinin hatırı içinse bu yanlıştan dönülmeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Keşküş tekrar göreve iade edilmelidir'' mesajını paylaştı.

Şanlıurfaspor‘un eski profesyonel futbolcularından İbrahim Ülüm, Gençlik ve Spor iİ Müdürü Hakan Keşküş, ’‘Müdürlüğü döneminde çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Hemşerimiz olan bu arkadaşımıza bugün sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Yetkililerden ve siyasilerden Sayın Keşküş'ü görevine iade etmesini istiyoruz'' Diyerek buna benzer birçok paylaşıma imza attılar.

MEHMET ER