Urfa KADEM Üyelerinden AK Partiye destek

Urfa KADEM Üyeleri kadınlarla da bir araya gelen AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partiye oy vermeleri taleplerini ilettiler.

AK kadrolar milletimize hizmetkâr olmak için adaylar

Urfa KADEM Üyeleri kadınlarla da bir araya geldiklerini belirten AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Urfa KADEM Üyeleri kadınlarımız ile bir araya gelip AK Parti seçim çalışmalarımız ile ilgili istişare bulunup çalışmalar konusunda destek istedik. Biz büyük bir aileyiz. Şanlıurfa’mızın da ülkemizin de geleceği AK kadrolara bağlı. Çünkü AK kadrolar milletimize hizmetkâr olmak için adaylar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Memleket işi, gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz. Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. İktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır” dedi.

MKYK üyesi Polat’tan AK aday Kuş’a destek

MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde mahalle toplantılarına katılarak vatandaşlardan AK aday Mehmet Kuş ve AK Parti için dua ve destek talebinde bulundu.

 

31 Mart seçimlerinin önemini anlatarak destek taleplerini ilettiklerini belirten AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın katıldığı Şanlıurfa Mitingimize gösterdikleri yoğun ilgiden ve sevgiden dolayı bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızı, özellikle kadınlarımız ve muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Varsa taleplerini, sorunlarını dinliyoruz. Uygun olanları hukuk çerçevesinde çözülmesi için gerekli yerlere iletiyoruz” diye konuştu.