“Urfa AK kadrolarla kalkınacak”

Hazine ve Maliye Bakan Yrd. Nureddin Nebati ve AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Vildan Polat, 31 Mart Yerel Seçimleri fırsata dönüştürerek hem ekonomi ve istihdam sağlayan Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK), fabrikaları gezerek sorunlarını ve taleplerini dinliyor, yerel seçimlerde de AK Partiye destek istiyorlar.

 

Bakan Yardımcısı Nebati ve AK Parti MKYK üyesi Polat, Şanlıurfa’nın AK kadrolarla kalkınacağını söyledi.

 

Çeşitli konularda istişarelerde bulunduk

AK Partiye destek arayışlarını sürdüren AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ve AK Parti Yönetim kurulu üyesi Hilvan Koordinatörü Abdulkadir Karacabey ile birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Saatçi, Yönetim Kurulu üyeleri ve işadamları ile şehrimize yeni istihdam alanları kurmak üzere istişarelerde bulunduk. Yine; Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati Beyin katılımı ile Şanlıurfa OSB Bölgesinde Rubenis İplik Fabrikasını ziyarette bulunduk ve çalışanları ile sohbet ettik. Şanlıurfa Ticaret ve Ekonomi Kulübü ve Yönetim Kurulunu da ziyaret ederek, çeşitli konularda istişarelerde bulunduk. Daha sonra Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD)’ni ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledik. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiye ve AK adaylara destek olmalarını istedik” dedi.

 

AK Partili Başkanlar, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile hizmet edecek

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçim Manifestosunda ve her fırsatta belirttiği gibi, kadın erkek, genç elele verdik, bu millete hizmetkâr olmaya geldik. Gecelerini gündüzlerine katarak saha çalışmalarında bulunan kimsenin Allah emeğini boşa çıkarmasın. Gözünüz arkada kalmasın. Şanlıurfa üstüne düşeni yine yapacak inşallah” diyen AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Vicdanı olmayanların merhameti rol yapıyor. Bizim gönül mimarlarına ihtiyacımız var. Gönül mimarları AK Partili Başkanlar, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile hizmet edecek. Halka rağmen değil, halk ile beraber yönetilecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bizlerde takipçisi olacağız” diye konuştu.

 

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü nedeniyle de, “Ecdadımızın bize kanları ile sulayarak bıraktıkları bu vatana sahip çıkacağız ve şunu çok iyi bilmekteyiz ki, bugün aldığımız her nefes 104 yıl önce verilen son nefes sayesindedir. Çanakkale şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” diyerek İstanbul - Şanlıurfa, Ankara, arttırılarak Şanlıurfa Uçak seferlerinin - İzmirteşekkür dına aŞanlıurfa ’yaTHY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycıbaşlayacağı müjdesini veren da Recep Tayyip Erdoğan’a umhurbaşkanımız Cöbeklitepe açılışında talimat veren ttiklerini, Geirtti.teşekkür ettiğini belcandan