URFA 11 NİSAN’A HAZIRLANIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi düzenlediği basın toplantısında, 11 Nisan Şanlıurfa´nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümünde yapılacak olan etkinlikler ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği çeşitli etkinlikleri ve programları anlattı.

Bu yıl konser ve benzeri etkinlikler yapılmayacığını belirten Başkan Çiftçi, Urfalıların Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği Şanlı direnişi ve destansı zaferini yeni nesillere yaşatmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından ayın 6’sı ve 11 Nisan tarihilerinde kent gelinde Kortej yürüyüşleri, Ödüllü 11 Nisan koşusu, Şehitleri anma ve mevlüd programları, kurtuluş mücadelesi söyleyişi, eski kurtuluş savaşı resim ve fotoğraf sergisi ve bir çok farklı etkinlik düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesini Şanlıurfalılarla birlikte yönettiklerine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'ya yakışır bir şekilde 11 Nisan etkinliklerini düzenleyeceklerini belirtti. Sınır dışında yaşanan Afrin operasyonu, şehitlerimiz nedeniyle 11 Nisan etkinliklerinde eğlence kapsamında etkinlikler yer almayacak. Yarışmalar, ödül törenleri, sempozyumlar, sergiler, mevlit programları gibi etkinlikler yer alacak. Dedi.

MEHMET ER