TYGD Yönetimi video sistemiyle toplandı

TYGD (Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği) Yönetim Kurulu, istişarede bulunmak üzere bir araya geldi. Video sistemiyle yapılan toplantıda gerek pandemi sürecinde gerekse pandemi sonrasında gerçekleştirilmesi düşünülen çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

Genel Başkan Kenan Akçahanoğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada davete icabet edip toplantıya katılan üyelere teşekkür ederken geçerli mazereti olmadığı halde toplantıya katılmayan üyelere ise sitem etti.

 

Pandemi nedeniyle ertelenen Genel Kurul toplantısının Mayıs ayı sonunda ya da Haziran’ın ilk haftasında yapılacağını belirten Akçahanoğlu, “Biz bu işi gönüllü yapıyoruz. Yönetim kuruluna da kimseyi zorla getirmedik. Bu nedenle herkes görevinin bilincinde olmalı. Açık ve net söylüyorum; görev bilinciyle hareket etmeyen, elini taşın altına koymaktan çekinen arkadaşlarımızla yol yürümemiz mümkün değil. Mayıs ya da Haziran ayında gerçekleştireceğimiz kongremizde, TYGD’ye katkısı olmayan üyelerimizle yolumuzu ayıracağımızın bilinmesini isteriz” dedi.   

 

Toplantıya katılan üyelerin görüş ve düşüncelerini ifade etmesinin ardından toplantı sona erdi.