TÜRKMEN SEÇİM SONUCUNU DEĞERLENDİRDİ

Urfa seçim sonucunun beklendiği gibi geçtiğini, Urfa’da yaşayan vatandaşların yine istikrardan yana ve demokrasiden yana oy kullanarak, yine Ak partiden yana tercih kullandıklarını ifade ettiler.

Türkmen yaptığı açıklamada “ AK parti Urfa’da vizyonlu iyi adaylarla yola çıktı, Başta Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere, Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ve Eyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş ile yola çıktılar. 

AK ADAYLARIN HALKTA KARŞILIĞI VARDI

Ak Adaylar ortaya koydukları projelerde halktan karşılık buldu. Bizde Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile teşkilat olarak bir bütün olduk. Sonuçta inananların oldu. Seçim sonucu Urfa’mıza hayırlı olsun, Yeni Belediye Başkanlarımızla Urfa çok güzel hizmetleri imza atacaktır.

HER ZAMAN AK ADAYLARIN YANINDA OLDUM

Bir Belediye Başkan adayı Adayı olarak her zaman Adaylarımızın yanında oldum, elimizden geldiğince partimize ve Adaylarımıza katkı sunduk.

Parti ve vatandalar olarak görevimizi en iyi şekilde yaptık. Ben Başta Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere tüm Belediye Başkanlarımızın başarılı çalışmalar imza atacaklarına yürekten inanıyorum.

ŞİMDİ SIRA URFA’YA HİZMET SIRASIDIR

Seçilen Belediye Başkanlarımıza ve Belediye meclis üyelerine tebrik ediyorum. Artık zaman hizmet zamanıdır.

Ayrıca 12 gün boyunca seçim çalışmalarına İstanbul eski Milletvekili Metin Külünk, İşadamı Ali Yasak, Ben Remiz Türkmen olarak bu seçime, gerek Urfa merkezde, gerekse ilçelerde çok büyük katkı sunduk. Bunu da halkımız tarafında bulunmasını istedik. “ diye görüşlerini dile getirdi.

AHMET AYATA