TURKISH BRASS ENSEMBLE’YLE SOSYAL FARKINDALIK

İlkin gündüz gündüz 12.15’de İl sağlık Müdürlüğü İş birliğiyle Alsancak Devlet Hastanesi bahçesinde bir dinletide bulundular.

Ulusal basının da ilgi gösterdiği bu konserle orkestramız başta doktorlarımız olmak üzere pandemi sürecinden bu yana halkın tedavisi için can siparane çalışan tüm sağlık çalışanlarına motivasyon desteği sağladılar.

Aynı günün akşamında yerleşik sanat mekânlarına ulaşamayanlar için Aydın’ın Efeler ilçesi kırsalında tekrardan ikinci bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.

Yol boyu şarkılar & türküler söyleyerek köye ulaşan sanatçılarımız pozitif enerjilerini yöre sakinlerine de yansıttılar.

Devlet Senfoni Orkestrası, Devlet Senfoni Orkestrası, Akademisyenler ve Milli Kütüphane Sanatçılarından oluşuyor Turkish Brass Ensemble Oda Orkestrası.

Genel Sanat Yönetmeni: Kenan GÖKKAYA, Sanat Koordinatörü: Hikmet ÇOKAĞIR, Anlatıcı: Ulvi PUĞ, Solistler Derya DERİN – Burak DABAKOĞLU, Zeybek: Selim ÖZYOL, olmak üzere bu sosyal farkındalık içeren projeleri deruhte eden tüm ekibi bizler de basın kuruluşumuz olarak kutluyoruz.