TÜRK KIZILAYI GENEL BAŞKAN VEKİLİ İSMAİL HAKKI TURUNÇ’TAN ZİYARET

Başkan Turunç beraberinde yönetim kurulu üyesi Ercan Tan ile birlikte Şanlıurfa’ya gelerek şubenin çalışmaları hakkında başkan Av. Ahmet Elçi ve başkan yardımcısı Şahban Kılıç’tan bilgiler aldı.

Bölgede bulunan bazı illeri ziyaret eden Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç ve beraberindeki heyet Kızılay Şube Başkanlığına gelerek şube başkanı Av. Ahmet Elçi, Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Dr. Ahmet İnan, Fehmi Çakır ile bir süre sohbet ederek yapılan faaliyetler ve çalışmalar hakkında notlar aldı.

Türk Kızılayı Şanlıurfa Şubesinin çalışmalarını incelediklerini ve etkin hizmet anlayışı içinde olduklarını gözlemlediklerini dile getiren Turunç, ziyaret ettikleri kentlerde görüşmelerde bulunarak, kurumlar arası işbirliğinin güçlendirilmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Başkan Elçi’de, tüm dünyada din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin doğal afete uğramış veya zulüm altında bulunan insanlara yardım ulaştıran Türk Kızılayı'nın hizmetlerinin her türlü övgünün üstünde olduğunu belirtti.

Elçi, Türk milletinin yardımseverliğini de etkin bir şekilde ortaya koyan Türk Kızılayı yöneticilerine çalışmalarında başarı diledi.

MEHMET ER