TRANFERLER İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile görüşen Başkan Yetim ve yönetim kurulu akşam saatlerinde ise bu defa Şanlıurfa Valisi önderliğinde Başkan Çiftçi ve ilçe başkanları ile toplantı yapacak.

Dün yapılan görüşme ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yetim şunları söyledi: “Önceki gün Büyükşehir Belediyesi önünde biz eylem yapmadık Başkanla görüşmek istedik. Başkana ulaşamadık diye biz Belediyeye geldik. Biz ne paylaşım yaptık nede kimseyi çağırdık. Biz yönetim kurulu üyeleri olarak buradaydık.

Biz Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak bugün başkan Çiftçi ile görüştük, yönetim kurulu olarak Başkana kulübün anahtarını vermek istedik. Başkan’da Ben böyle bir şeyi yapamam, kaldıramam dedi. Şanlıurfaspor’un yönetimi var dedi. Bizde ısrarcıyız. Geçmiş borçlar nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Bizimde bu borçlarla bir alakamız yok. Bunun sadece yönetime atılmasıda yanlış bir algıdır. Bu sadece Büyükşehir ile valilik ile dönecek bir konu değildir. Tüm iş adamlarının, ilçe başkanlarının sorumluluk alması gerekiyor.” Dedi.  

HASAN GÜLER