TİNGADER’İ URFA’DA ŞAHBAN KILIÇ TEMSİL EDECEK

İnternet Gazeteciliği’nin sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm bulmak amacıyla 07 Ağustos 2019 tarihinde Isparta’da kuruluşu gerçekleşen TİNGADER (İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Çeşitli illere temsilciliği veren TİNGADER’i Şanlıurfa’da sürekli sarı basın kartı sahibi usta gazeteci Şahban Kılıç temsil edecek.

TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk, Şahban Kılıç’ı uzun zamandan beri tanıdığını, dürüstlüğüne ve samimiyetine inandığını söyledi. Şahban Kılıç’la birlikte resmi ilan vasıflı bir gazeteye de imza attıklarını belirten Aktürk, şöyle devam etti:

 “Şahban Bey’le 2006 yılında çıkardığımız Bizim Gazete çok kısa sürede kamuoyunda oldukça ilgi gördü. Amasız, fakatsız, tavizsiz bir şekilde yaptığımız gazetecilik sayesinde önemli haberlere imza attık ve birçok sorunun çözümüne yardımcı olduk. Sonra ben Şanlıurfa’dan ayrıldım ancak Şahban kardeşim kurduğu Yeni Urfa Gazetesi’yle yoluna devam etti. Sayın Kılıç’la gönül birliğimiz aynen devam ediyor ve Yeni Urfa Gazetesi’ne yazılarımızla katkı sunmaya çalışıyoruz.”

Aktürk, Şahban Kılıç’ın TİNGADER’i Şanlıurfa’da en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını bu nedenle temsilci olarak atadıklarını sözlerine ekledi.

GÖNÜL ORTAKLIĞIMIZ SÜRÜYOR

TİNGADER Şanlurfa Temsilciliğine atanan Şahban Kılıç ise, Müslüm Aktürk’ün yer aldığı her platformda her zaman görev almaya hazır olduğunu vurgulayarak, “Yaklaşık 20 yıldan beri Müslüm Bey’le gazetecilik alanındaki diyaloğumuz sürüyor. Önce 1998 yılında haftalık Yenidoğuş Gazetesi sonra birlikte kurduğumuz Bizim Gazete ile devam eden çalışmamızı şimdi de Yeni Urfa Gazetesi kanalıyla götürüyoruz. Maddi ortaklığımız bitse de gönül ortaklığımız aynen sürüyor. Birbirimizi bugüne kadar üzmedik. İnternet gazeteciliğin sorunlarına çare arayan TİNGADER bünyesinde yer almaktan dolayı mutluyum. Beni bu görevi layık gören Müslüm Bey’e ve TİNGADER Genel Başkan Mehmet Ali Çelik ve TİNGADER Genel Sekreteri Hasan Sadi Kahyaoğlu’na teşekkür ederim” dedi.