TARAFTARLARDAN TORU’YA SEVGİ SELİ

Şanlıurfaspor’un ve cefakâr taraftarının daima yanında olarak destek veren Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Toru’yu tezahüratlar ve alkışlarla karşılayan taraftarlar her zaman kendilerine destek veren Toru’ya teşekkürlerini ilettiler.

Özel bir konukevinde düzenlenen geceye Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Toru, Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun, Tribün lideri İsmail Arslan, Basın mensupları, birçok davetli, dernek üyeleri ve çok sayıda sarı yeşilli taraftarlar katıldılar.

Şanlıurfaspor’a her zaman tam destek vererek stadyumda yer alan Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneğinin verdiği iftar yemeğinde birlik ve beraberliğin pekiştiği, Kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı böyle önemli bir günde iftar programında bir araya geldiklerini belirten Başkan Aktosun, iftara gelen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’ya, tüm misafirlere ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun iftar sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Her sene düzenli olarak verdiğimiz iftar yemeğimizi bu yılda gerçekleştirdik. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayımız İbrahim Toru her zaman Urfa gençlerinin, Eyyubiye gençlerinin yanında hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadı. Programı olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmadı. Cefakâr taraftarımızı yalnız bırakmadığı için biz kendisine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Toru’da yaptığı açıklamada, Allaha hamt olsun gencimizle, esnafımızla, yaşlımızla ve birçok kesimin teveccühünü meydanlarda görmek bizleri memnun ediyor. Buğun Bakan Bey ile kırsalda köylerde önemli kişilerle görüştük. Bize her zaman emeği olan, katkısı olan, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Eyyubiyeli olması münasebeti ile Şanlı Gençlik Taraftarlar derneğinden Başkan Kerim Aktosun’a ve İsmail Arslan kardeşime, dernek üyelerine çok, çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Tribün lideri İsmail Arslan’da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği olarak her ramazan ayında verdiğimiz iftar yemeğimize buğun Sayın Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayımız İbrahim Toru bizleri onurlandırdı, şereflendirdi. Bizleri ziyaret ettiği için kendilerine teşekkürlerimizi iletiyorum. Ramazan ayının son günlerine geldiğimiz şu günlerde tüm İslam aleminin yaklaşan Ramazan bayramını kutluyorum.” Dedi.

Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.

MEHMET ER