TARAFTARLAR SARAÇOĞLU’NU İSTİYOR!

Şanlıurfaspor’un tarihi şampiyonluklarından birine ve en önemlisine öncülük eden. Kemal Saraçoğlu, Türkiye Futbol Fedarasyonunun aldığı kararla Şanlıurfasporun kümede kalması kesinleşirken Urfalı Tüm sporsever tarafından kamuoyunda bir heyecan yarattı.

Şuanda edinilen bilgilere göre Tüm Urfalı spor severlerin Kemal Saraçoğlu’nun bu ulvi görevden asla imtina etmeyeceği ve bu görevi bütün Urfaspora gönül veren herkes için seve seve kabul edeceğini yönünde fikir beyan ettiği söylenmesi üzerine. Urfa’yı büyük heyecan sardı.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Şanlıurfa halkı taraftarları Kemal Başkanı İstiyor biz taraftarlar olarak hangi esnafa gitsek Saraçoğlu diyor sokakta kime sorsak Saraçoğlu diyor İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de futbol camiasında çevresi olan bir başkan menajerlerin futbolcuların oyununa gelmeyen başkan Saraçoğlu dur daha ne bekliyoruz Urfa sporu, Saraçoğlu başkandan ayağa kaldırma zamanı hep birlikte kenetlenelim bitirelim bu işi.” Dedi.