TARAFTARLAR DESTEK İÇİN TOPLANDILAR

Kulübün yaşadığı maddi sıkıntıları duyurmak isteyen taraftarlar ise Ahmet Bahçıvan İş Merkezinde toplanarak eylem yaptılar.

Ligin başlamasına sayılı günler kala Şanlıurfaspor’da maddi kriz baş göstermeye başladı. Öyle ki Şanlıurfaspor para bulamazsa transfer yasağı cezası ile karşı karşıya kalabilir.

63 Fanatikler ve Şanlı Gençlik Taraftarlar Dernekleri üyeleri Ahmet Bahçivan İş Merkezi önünde toplandı. Meşaleler yakarak takımları lehine tezahüratlarda bulunan Taraftarlar, Ekonomik anlamda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması için Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, STK'lar, Milletvekilleri ve işadamlarına çağrıda bulunup, 'Sevdamıza kimse engel olamaz',  'Sahipsiz memleket, 'Vekiller uyuma, takımına sahip çık' sloganları attı.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun, Şanlıurfaspor'un Transfer tahtasını açabilmesi için Çarşamba gününe kadar maddi krize bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi.  Aktosun, 'Allah rızası için bu Kulübe, şehrin marka değerine sahip çıksınlar. Başka Şanlıurfaspor yok. Eğer Karaköprü Belediyespor'a 5 milyon liralık sponsor desteği bulunuyor, Şanlıurfaspor'a bulunmuyorsa yazıklar olsun bize. O zaman bu şehirde niye yaşıyoruz. Şanlıurfaspor'umuz elden gidecek. Lütfen, çaycısından zenginine kadar herkes gücü nispetinde memleketinin takımına destek olsun'' dedi.

ŞANLIURFASPOR'U DÜŞÜRÜP KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR'U MU ÇIKARACAKSINIZ?

Gaziantepspor'un bir kenara bırakılıp Gazişehir'in desteklendiğini anımsatan Aktosun, ''Şanlıurfaspor'u düşürüp Karaköprü Belediyespor'u mu çıkaracaksınız? Sakın kimse böyle bir şeyi aklından dahi geçirmesin. Biz böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmeyiz. Madem Karaköprü takımına bu sponsor desteğini buluyorsunuz, Şanlıurfaspor'a da bulmaya mecbursunuz'' diye konuştu.

RAMAZAN GÜLER