TANZİM SATIŞ MAĞAZASI AÇILIYOR

Sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan artıştan sonra hükümetin devreye koyduğu tanzim satış mağazaları bu hafta içersin de şehrimizde de hizmete başlayacak.

Hükümetin "sebze meyve fiyatlarını düşürmek" iddiasıyla gündeme getirdiği tanzim satış noktaları, 11 Şubat Pazartesi itibarıyla kuruldu.

Büyükşehir Belediyeleri mağazaların sayısını her gün biraz daha artırıyor. Son olarak Gaziantep'te 12 ayrı noktada 'Tanzim Satış Mağazası' açılmıştı.

''Hem ilgi gören hem de tartışma yaratan tanzim satış noktaları Şanlıurfa'ya ne zaman kurulacak?'' sorusunun yanıtı bir süreden beri merak ediliyordu.

Büyükşehir ilk adımı attı. Ahmet Bahçivan iş merkezinde daha önce İsmar Market olarak kullanılan yer 'Tanzim Satış Mağazası' olarak tahsis edildi.

Ucuz sebze ve meyvenin satıldığı tanzim satış noktalarının kurulduğu iller arasına Şanlıurfa da girdi. Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Bahçıvan İş Merkezindeki eski bir marketin yerini, tanzim satış noktası olarak hizmete sundu.

Tanzim satış noktasında satışlar yakında başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de tanzim satış noktası ile ilgili yaptığı açıklamada, "Enflasyonla Topyekun Mücadele kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde kurduğumuz Tanzim Satış Merkezinde satışlar başladı" dedi.

MEHMET ER