TAMAH AŞİRETİ MHP’YE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanlığı tarafından düzenlenen katılım törenine Şanlıurfa MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ocakoğlu, Haliliye İlçe Başkanı Osman Karaağaç, MHP İl yönetimi ve MHP’ye yeni katılan Tamah Aşiretinin önde gelenleri katıldı.

Toplantıda MHP’ye katılan Tamah Aşiretinin önde gelen isimlerinden Seyfettin Demir’e İl Başkanı Mahmut Güneş tarafından parti rozetleri takıldı.

Akrabaları ile birlikte MHP’ye katıldıkları için mutlu olduğunu söyleyen Demir, Partinin üyelik formunu da doldurarak imzaladı.

Yeni katılımlar ile ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Mahmut Güneş şunları söyledi: “Tamah Aşiretine mensup Seyfettin Demir kardeşim ve akrabaları Milliyetçi Hareket Partisi'ne bugün katılım yapmak üzere burada bulunuyorlar. Ben katkılarından dolayı Seyfettin kardeşime ve dostlarına akrabalarına teşekkürlerimi sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 15 Temmuz sürecinden sonraki tutumundan dolayı özellikle Şanlıurfa'da hem merkez hem kırsalda insanlarımızın büyük bir teveccuhu vardır. İnşallah biz de bu teveccühe uygun bir şekilde teşkilatlar olarak ilçe başkanlarımız olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin bütün kadroları olarak, Vatandaşlarımızın taleplerine karşılık vermek için hep sahada oluyoruz, vatandaşlarımızı yanında bulunuyoruz. Tek gayemiz bu bayrağı  nasıl yükseltebiliriz. Bu Vatana Nasıl hayatta tutabiliriz, kardeşliği nasıl pekiştirebiliriz tek düşüncemiz bu, Bundan sonraki süreçte İnşallah Seyfettin kardeşim ve Arkadaşları akrabaları da bu misyona uygun olarak davranacak ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin çatısı altında da siyasetlerini devam edecekler. Bu katılımlarından dolayı hem kendisine kendi şahsında da bütün akrabalarına teşekkürlerimi sunuyorum. Vatanımıza, milletimize ve Şanlıurfalılara da hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

MEHMET ER